Chirurgia faciala

Logo Coresth

Coresth

Dr. CORNELIA PANCHICI

Chirurgie plastic─â ┼či estetic─â

Chirurgia faciala

În primul rând, b─âtrânețea nu este o boal─â, deci nu poate fi tratat─â. V─â invit─âm s─â vedeți înaintarea în vârst─â ca un cumul de experienîe, ca o consolidare a personalit─âții dumneavoastr─â, ca o perioad─â în care viața trebuie savurat─â zi de zi.

Chirurgia Estetica nu v─â poate întineri ! V─â poate face îns─â s─â ar─âtați foarte bine pentru vârsta dumneavoastr─â!

Privite astfel, rezultatele sunt spectaculoase. Pentru a excela în acest domeniu, chirurgul trebuie s─â aib─â o idee foarte clar─â asupra mecanismelor imb─âtrânirii, ce produc schimb─âri la nivelul feței. Cu vârsta ligamentele feței sl─âbesc sub efectul gravitației, osatura tinde s─â se resoarb─â, musculatura feței iși pierde din tonus, pielea devine mai subțire si mai lax─â. Nu v─â speriați, acestea sunt procese de ordin milimetric, dar câteodat─â, efectele sunt mai vizibile decât ar trebui. Odat─â stabilit─â cauza sup─âr─ârii dumneavoastr─â, se poate alege tehnica operatorie care s─â contracareze cel mai bine efectele imb─âtrânirii.

Fiecare caz trebuie analizat individual in funcție de particularit─âți și de dorințele pacientului. De aceea comunicarea pacient-doctor este extrem de important─â. Chirurgul trebuie s─â st─âpâneasc─â un num─âr suficient de mare de proceduri, dintre care s─â le poat─â selecta pe cele mai indicate.

V─â invit─âm s─â citiți rubricile din stanga, în special "Lifting facial", "Chirurgia pleoapelor" ┼či "Estetica buzelor".